علت ایجاد | راه حل پیشنهادی |
پایین بودن حرارت و سفت بودن مذاب لقمه در مرکز بلنک قرار نمی گیرد زمان تایم پانچ بلنک و پلانجر تنظیم نیست تنظیم نبودن و کم بودن هوای P2 سرد بودن بلنک و پلانجر ، قلب قرار نگرفتن مذاب در مرکز باتم پلیت | تنظیم دمای لقمه (در صورت نیاز بالا بردن حرارت به حد مناسب) تنظیم کردن شکل لقمه ، تنظیم کردن قیچی و نحوه برش آن ، تنظیم مکانیزم دلیوری در مرکز بلنک قراردادن لقمه تغییر پارامترهای بلنک و پلانجر جهت کش دادن مذاب تنظیم مقدار هوا و زاویه عملکرد P2 سردی گرفتن قالب بلنک و پلانجر و داغ کردن آنها قبل از تعویض فیکس کردن باتم پلیت با قالب |
نحوه شناسایی : این نوع ضایعات با نگاه کردن به محصول روی کانوایر قابل رویت و با نمونه گیری مشاهده می گردد . |
کنترل کیفیت: در صورت مشاهده ضایعات می گردد. |