پرنشدگی پایه

علت ایجاد راه حل پیشنهادی
پایین بودن حرارت و سفت بودن مذاب
لقمه در مرکز بلنک قرار نمی گیرد
زمان تایم پانچ بلنک و پلانجر تنظیم نیست
تنظیم نبودن و کم بودن هوای P2
سرد بودن بلنک و پلانجر ، قلب
قرار نگرفتن مذاب در مرکز باتم پلیت
تنظیم دمای لقمه (در صورت نیاز بالا بردن حرارت به حد مناسب)
تنظیم کردن شکل لقمه ، تنظیم کردن قیچی و نحوه برش آن ، تنظیم مکانیزم دلیوری در مرکز بلنک قراردادن لقمه
تغییر پارامترهای بلنک و پلانجر جهت کش دادن مذاب
تنظیم مقدار هوا و زاویه عملکرد P2
سردی گرفتن قالب بلنک و پلانجر و داغ کردن آنها قبل از تعویض
فیکس کردن باتم پلیت با قالب
نحوه شناسایی : این نوع ضایعات با نگاه کردن به محصول روی کانوایر قابل رویت و با نمونه گیری مشاهده می گردد .
کنترل کیفیت: در صورت مشاهده ضایعات می گردد.
پیمایش به بالا