علت ایجاد | راه حل پیشنهادی |
تنظیم نبودن انبر برنجی تیک اوت تنظیم نبودن P1 ، P2 قالب ها جفت نیستند سطح داخلی قالب ها پوشش ندارد تنظیم نبودن لقمه و بالا بودن دماي آن | انبر برنجی باید بگونه ای تنظیم شود که محصول در قسمت گلویی قرار گیرد . تنظیم دستی شیر هوای P1 ، P2 تنظیم زاویه عملکرد P1 ، P2 هم شماره کردن و تنظیم قالب ها ، رفع ايراد قالبگير تعویض قالب و پوشش گذاری مجدد کم کردن حرارت و تنظیم آن |
نحوه شناسایی : دهانه محصول دایره کامل نبوده و به شکل بیضی قابل رویت است . |
کنترل کیفیت: مطابق نمونه شاهد تصمیم گیری می شود |