علت ایجاد | راه حل پیشنهادی |
1- لبه محصول نازک است 2- کولینگ قالب ها زیاد است 3- درجه دمای لقمه پایین است 4- سرعت ماشین پایین است 5- آب از تجهیزات خنک کن نشتی دارد 6- شیار کولینگ پوسته قالب عمیق است 7- ضخامت ماتریس کم است | 1- کم کردن قطر پلانجر 2- تنظیم کولینگ قالب 3- بالا بردن درجه حرارت لقمه 4- بالا بردن سرعت ماشین 5- رفع نشتی آب سیستم کولینگ 6- جوشکاری عمق شیارهای فوقانی پوسته 7- ارائه اطلاعات و بازخورد به واحد طراحی |
تشخیص: این ایراد خیلی نزدیک به شکل آبگزی لبه محصول بوده و تشخیص آن مشکل است و با لمس آن میتوان تشخیص داد . |
کنترل کیفیت: در صورت مشاهده محصول ضایعات می گردد. |