کجی محصول

علت ایجاد راه حل پیشنهادی
هم مرکز نبودن قالب ، باتم پلیت و نک رینگ
محصول بر روی انبر تیک اوت خنک کاری نمی شود
دمای مذاب بالاست
فشار هوای P1  ، P2 تنظیم نیست
قطر دهانه انبر تیک اوت تنظیم نیست
نامناسب بودن پوشش قالب چدنی
عدم یکنواختی پاشش آب قالبها
تنظيم نبودن كولينگ تيك اوت
تنظیم و سنتر کردن قالب و تجهیزات با فیکسچر
تنظیم کولینگ تیک اوت و کانوایر ها
تنظیم و کاهش حرارت فیدر
تنظیم هوای و زاویه عملکرد P1  ، P2
تنظیم قطر دهانه انبر برنجی
تعویض قالب چدنی
تنظیم پاشش آب قالبها
تنظيم كردن كولينگ تيك اوت با محصول
نحوه شناسایی : محصول در حالت ایستاده کج به نظر می رسد و در اندازه گیری قد محصول چند عدد متفاوت بدست می آید .                     
کنترل کیفیت: در صورت مشاهده کجی محصول ضایعات می گردد.
پیمایش به بالا