علت ایجاد | راه حل پیشنهادی |
دمای قالب بالاست مذاب به قالب می چسبد دمای لقمه بالاست شکل لقمه و بلند بودن قد لقمه تنظیم نبودن تجهیزات دلیوری دمای لقمه بسیار پایین است و حرکت اضافی دارد لقمه بصورت عمود بداخل قالب نمی افتد | تنظیم و افزایش هوای کولینگ قالب ها کاهش حرارت فیدر کاهش حرارت فیدر و تنظیم حرکت پلانجر فیدر تنظیم دلیوری و استفاده از واکس افزایش دمای قالب/ کاهش هوای کولینک قالب تنظیم دلیوری و هم مرکز کردن قالب وانتهای دلیوری |
تشخیص: این ایراد در قسمت انتهای محصول یا در وسط محصول قابل رویت است و بصورت خط کوچک غالباٌ در بدنه محصول وجود دارد . |
کنترل کیفیت: |